Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Καραβάν Σεράι: Ένα έντεχνο-ρεμπέτικο συγκρότημα από την Αμφιλοχία (ΦΩΤΟ)


Ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο ταλέντο τους και το αμείωτο κέφι που ξεσηκώνει το κοινό τους. Ο λόγος για το συγκρότημα Καραβάν Σεράι εξ Αμφιλοχίας ορμώμενο!
Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2009 και αποτελείται από 5 άτομα: κιθάρα και μπαγλαμά ο Νίκος Πρεβεζάνος, ηλεκτρικό μπάσο και φωνητικά ο Αντώνης Πρεβεζάνος, μπουζούκι ο Γιώργος Τσούμας, φωνητικά, κρουστά και ντραμς ο Νίκος Τρομπούκης και πλήκτρα ο Γεράσιμος Χαρίτος.
Η μουσική που παίζουν έχει μια ευρεία γκάμα από έντεχνο κάλπικο μέχρι ρεμπέτικο. Τον προηγούμενο χειμώνα εμφανίστηκαν σε διάφορα μαγαζιά στο Αγρίνιο και στην Αμφιλοχία. Εν συνεχεία πήγανε σε φεστιβάλ στη Σερβία για 15 μέρες, στην πόλη Jagodina και σε Φεστιβάλ Χορευτικών στην πεδιάδα της Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης.


Ακολούθησε η εμφάνισή τους στην Κύπρο σε Φεστιβάλ Χορευτικών. Το καλοκαίρι που μας πέρασε κάνανε αρκετές εμφανίσεις προσφέροντας διασκέδαση στην πόλη της Αμφιλοχίας, αλλά και σε γειτονικές περιοχές όπως είναι η Μπούκα και η Κατούνα.
Μπορείτε να τους βρείτε στη σελίδα τους στο facebook.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το ταλέντο τους, η υπέροχη μουσική και οι μελωδίες τους θα συνεχίσουν και το χειμώνα να μας ταξιδεύουν. Αποτελούν την απόδειξη πως ακόμη και συγκροτήματα σε επαρχιακές πόλεις που δεν υπάρχουν μεγάλες μουσικές σκηνές, μπορούν να ξεχωρίσουν εφόσον αγαπούν αυτό που κάνουν και το πιστεύουν οι ίδιοι. Καραβάν Σεράι αναμένουμε να σας απολαύσουμε πάλι από κοντά!

Απολαύστε τους στο φωτογραφικό υλικό από διάφορες εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πηγή ανάρτησης: agriniovoice.gr

 
 
  
 
 
 


Δείτε στο βίντεο  την συνέντευξη με τον Νίκο Πρεβεζάνο από το συγκρότημα Καραβάν Σεράι, που έδωσε στον δημοσιογράφο Βασίλη ΤΖουβάνο
 
Πηγή ανάρτησης: agriniovoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next page